Bio pohanko-špaldový nahřívací polštářek - Kytička na červené

Skladem 4 ks
250 Kč / ks
ks

Nahřívací termo polštářek plněný pohankovými a špaldovými bio slupkami. Velikost 35 x 25 cm. Hmotnost 435 g

Odeslání do 3 dnů

Český výrobek

Bio-pohanková a špaldová výplň nahřívacího polštářku se pro své skvělé mikromasážní účinky a schopnosti přizpůsobit se jakémukoliv tvaru, používá jako výplň nahřívacích polštářů a matrací. Má příjemný šelest, který působí uklidňujícím účinkem. Opravdu velmi antistresové mačkání :-)

Ohřátý nahřívací polštářek přikládejte na šíji, záda, klouby, břicho. Dodané teplo hřejivým polštářkem působí proti přepětí svalstva způsobené stresem, depresemi, chronickými bolestmi. Nahřívací polštářek přikládáme také před masáží, při relaxaci, po sportovních výkonech, při potížích s usínáním, na prokřehlé nohy, na průdušky, čelní dutiny, uvolní svalstvo a rozproudí krev, při problémech s krční páteří, uvolní, uleví od bolesti. Fantazii se meze nekladou.

Pro vysoký obsah kyseliny křemičité působí proti geopatogenním zónám. Nahřívací polštářek je nealergický.

Schopnost slupek uskladňovat vzduch umožňuje jejich nahřátí (např. na kachlových kamnech, radiátorech, na slunci) a akumulaci tepla, které se poté během odpočinku přenáší do lidského těla. Nejpohodlnější nahřívání polštářku je v mikrovlnce. Pro začátek je dobré si vyzkoušet na jaký výkon a jak dlouho vám nahřátí vyhovuje. Polštářek lze nahřívat i v elektrické troubě max. na 100°C po dobu 5 minut.

Polštářek dokáže i chladit. Stačí jej dát do igelitu a na delší dobu do chladničky nebo mrazáku. Po použití je vhodné polštářek nechat vysušit.

Nahřívací polštářek je složen ze dvou částí. Vnitřek tvoří uzavřený povlak obsahující výplň. To vše je ještě schováno v povlaku se vzorem, který se dá snadno sundat a prát. Vnitřní obal i povlak nahřívacího polštářku jsou ze 100% bavlny.

Návod k nahřívání a údržbě polštářku je přiložen u výrobku.

Český výrobek, hand made -  vyrobeno s láskou.  

Parametry

Popis Nahřívací termo polštářek plněný pohankovými a špaldovými bio slupkami. Velikost 35 x 25 cm. Hmotnost 435 g

Odesláním tohoto formuláře souhlasím s podmínkami zpracování osobních údajů.

Nakupujete u nás poprvé?

Přijměte dárkový poukaz na první nákup

Stačí vyplnit e-mailovou adresu na kterou má být dárkový poukaz odeslán.
Odesláním souhlasíte s našimi podmínkami zpracování osobních údajů.

Děkujeme za Vaše krásná hodnocení

Celkem jsme obdrželi 168 hodnocení s průměrným skóre 99,29 %, děkujeme ❤