Esenciální oleje Bewit

IMG_7815
Hana Hladíková Hana Hladíková
·
·
3 min. čtení

Dnes bych se s vámi chtěla podělit o mojí zkušenost se sílou esenciálních olejů (EO) české značky Bewit.

Při svojí práci ráda poslouchám různá vysílání na YouTube. Mezi mé oblíbené kanály patří například Příznaky transformace. V jednom podcastu mě velmi zaujalo, když Ava Brožová mluvila o účincích esenciálních olejů české firmy Bewit. 

A protože se již delší dobu zajímám o přírodní produkty a jejich účinky na naše tělo. A dlouho jsem hledala takové produkty, které by mi vyhovovaly po všech stránkách, jak vůní, tak účinky a měly širokospektré využití, rozhodla jsem se tyto esenciální oleje vyzkoušet. 

Miracle - zázraky se dějí. A opravdu je tomu tak! Po přečtení recenzí, jsem zjistila na co všechno se dá EO použít a zjistila, že tento olej je právě to, co hledám. Máme doma šesti-ročního jezevčíka a bohužel má problémy s tvorbou močových kamenů. Kameny se tvoří díky vysokému překyselení moči. Samotná veterinární dieta tento problém neřešila a tak musel brát léky. Avšak tento lék způsoboval, že byl stále hodně unavený a spavý. Tak jsem vysadila lék a zkusila používat Miracle střídám - difusér, vtírání do tlapiček, kapička do jídla. K naší opravdu veliké radosti, musím konstatovat, že PH moči je tak jak má být a dokonce PH zůstává v pořádku i po jídle, což se při užívání léku nestávalo, tam šlo PH nahoru. Za mě je to opravdu zázrak a mám vždy při měření PH (měřím zatím často) velikou radost, že můžeme tento problém řešit přírodní cestou. Jsem vděčná za tyto Bewit výrobky.

Moje další oblíbené esenciální oleje:

Levandule - Vůně je charakteristická, jemná s lehkými bylinnými a nasládlými tóny. Navozuje pocity klidu, míru, vyrovnanosti a vytváří tak prostor ke snadnému sebevyjádření.

Za mě skvělý léčivý olej - při žehlení jsem si parní žehličkou opařila celou dlaň ruky. Bolest byla velká a dlaň hodně červená. Vzpomněla jsem si na olej Levandule. Olejíček jsem dala na popálenou ruku a kůže se velmi rychle zklidnila, ani se nevytvořily puchýře a bolest rychle zmizela. Ruka se mi brzy zahojila, bez  následků. 

HIMALÁJSKÝ CEDR - Jeho aroma je dřevité, sladké, balzámové a jemně kafrové.

Esenciální olej z cedru tradičně vnímán jako podpůrný a posilující životní energii a vůli. V duševní rovině povzbuzuje, hřeje, zesiluje sexuální cítění, ale je uznáván i díky svým uklidňujícím a čistícím vlastnostem.

CAMHOR (KAFR) - Ostrá, výrazná, svěží, silně balzamická vůně kafru může povzbudit, když se cítíte unavení. Uvádí se, že má stimulující a harmonizační účinky na tělo i duši.

CONFESSION - Nádherná vůně, používám jako osobní parfém:)

Bewit nejsou pouze esenciální oleje, ale i doplňky stravy, kosmetika, koření, prawteiny...

Úžasný produkt Prawtein C60

Dlouho jsem váhala nad koupí C60, právě kvůli ceně. Nakonec po všech zkušenostech a hodnoceních C60 zákazníky na Bewit.love, jsem se rozhodla C60 vyzkoušet. Již po týdnu užívání přišel velký příval energie a radosti. 

Prawtein C60 užívám již pravidelně (stačí opravdu malé množství), díky němu jsem více psychicky vyrovnaná, mám lepší náladu, klidnější spánek a velký příval životní energie a kreativního myšlení. Velmi doporučuji!

Pokud i vy chcete mít vždy při ruce tyhle zázraky, mít spoustu výhod, informací a slev můžete se registrovat  tady - BEWIT FAMILY.

Bewit.love, je to prostě láska, nejenom na první přivonění.

Hana