Obal na kapesníky – stylový a praktický doplněk

IMG_8573
Hana Hladíková Hana Hladíková
·
·
1 min. čtení

Dnes pro Vás mám další užitečný tip.

Jistě se Vám už stalo, že jste si v divadle, v kině nebo na přednášce potřebovali utřít nos a při manipulaci s kapesníkem vytvořili nepříjemné šustění, které narušilo tichou atmosféru tohoto místa.

Díky látkovému obalu na kapesníčky můžete těmto situacím už navždy předejít a manipulovat s kapesníčky téměř beze zvuku. Kapesníky v látkovém obalu nešustí, takže neruší Vás ani ostatní.

Látkový obal na kapesníčky je nejen elegantní doplněk, ale i skvělý společník při etiketě. Obal také chrání kapesníčky před prachem a nečistotami.

 

Naše látkové obaly odpovídají standardnímu formátu kapesníčků, můžete tedy papírové kapesníčky neustále doplňovat. Lze je využívat i na kapesníčky látkové – jednoduše místo papírových použijete látkové. Látkové obaly nejsou na jedno použití, lze je vyprat, naplnit a používat zas a znovu.

V nabídce na e-shopu je velké množství barev a designů, takže můžete mít Váš obal hezky zkombinovaný s outfitem nebo kabelkou.

Vybrat obal si můžete tady.

 

Tahle maličkost je prostě skvělým dárkem, a to nejen pro rodinu a přátelé ale i například pro Vaše firemní partnery – stačí našít logo a praktický dárek je na světě.

Hana